Menu
Categories
 
Chrysler limuzin bérlés

Chrysler limuzin bérlés

A legújabb Chrysler limuzin a Chrysler 300C super stretch limuzin, amelyek manapság az egyik legtöbbet választott limuzinok közé tartoznak. Luxust és eleganciát kap mindenki, aki Chrysler limuzin bérlésben gondolkodik.

A Chrysler limuzin bérlés biztosít arról bennünket, hogy stílusosan érkezünk meg a nagy napon, akárhová is megyünk.
A Chrysler limuzinok a S E Qld Chrysler 300C Super Stretch limuzinok egyetlen specialistája.

Különféle izgalmas dolgok jellemzik, mint a praktikus ötödik ajtó az egyszerű hozzáférés érdekében. Képes befogadni akár 11 embert is, ezen belül tízet a hátsó részben.
Az utazás kényelmét 20 inches krómozott kerekek adják, nem mellesleg a Bentley által inspirált krómozott elülső hűtőrács ad különleges formát a limuzin orrának.
Rendkívül tágas kabin sok hellyel a lábak számára, valamint luxus kivitelezésű belső dizájn bőrülésekkel.
A kellemes utazásért a dupla zónás légkondíciós berendezés a felelős, valamint nem hiányozhat a neonfények áradata sem, és a prémium minőségű xenon fej feletti világítások.
A kényelmet tovább fokozza az érintőképernyős légkondicionáló, fény és szórakoztató rendszer vezérlése, és az 1200 Wattos prémium hang és képi rendszer, 2 nagyképernyős plazmatévével.
A luxust növelik a fekete színű bőrrel borított ülések, a száloptikás tetőre épített diszkó és fényrendszer sokféle szín áradatával villogókkal és lézerekkel felszerelve, melyeket kérésre bármikor lehet ki vagy bekapcsolni egy pillanat alatt.

*