Menu
Categories
 
Lincoln limuzin bérlés

Lincoln limuzin bérlés

A Lincoln autómárka már jó ideje, több évtizede nyújtja nekünk a megszokott színvonalat a presztízzsel teli városi autóival és limuzinjaival. Lincoln limuzin bérlés során egy igen egyedi és feltűnő stílussal, kecsességgel rendelkező hatalmas autót kapunk, amely rengeteg eseményen például házassági rendezvényeken, érettségi partikon feltűnik.

Számos alkalommal céges rendezvényekre és repülőterekre is ezzel szállítják a prominens személyeket. A Lincoln limuzinok a klasszikus és elegáns vonalak mellett, melyeket a különböző modellek nyújtanak, ma már a legmodernebb bensőségekkel rendelkeznek, amelyek az út kényelmét és élvezetét is adják egyben.

A biztonság fő szempontot élvez ezeknek a járműveknek a tervezésénél, ezért minden modell teljes fém kerettel és első lökhárítóval, valamint minőségi lengés csillapítással és felfüggesztéssel rendelkezik.

A további luxusokba beletartoznak a fej feletti irányítópanelek, teljes méretű hátsó ablakok, kettős megvilágítású oldalsó ablakok, szemetes csúszdák, teljes körű szigetelések, AM/FM rádiók, kihangosítós telefonok, olvasó fények, neonfények, mennyezeti lámpák, padlófények és plüss fedőszőnyegek.

A Lincoln limuzin bérlés kiváló azok számára, akik valamivel nagyobbat keresnek a megszokottnál, ám azt ugyanolyan eleganciával, amelyek a tipikus stretch limuzinokban is megtalálhatók.

A Lincoln Navigator kapacitása óriási, akár 16 ember is elfér benne. További extrák még a hangrendszerek, száloptikák, akár 5 plazmatévé, bőrülések és az üvegezett tetőablak. A Lincoln Navigatorok V8-as motorral rendelkeznek, és krómozott kerekeik vannak.

*